CEO's

 
     
Betina Halvorsen administrator i Aarhus Håndværkeforening, (sang)
 
Man kan netværke på mange måder. Man kan lade sig inspirere på mange måder.
Rock for direktører er den mest livsbekræftende og inspirerende netværksoplevelse jeg har haft. Jeg lader mig udfordre og overraske - og underholde - hver gang vi mødes.
På arbejdspladsen udfordres man dagligt i samspillet med kolleger og andre samarbejdspartnere. Rock for Direktører har lært mig om samspil i ordets bogstaveligste forstand. Vi lytter og lærer. Ingen i gruppen kan undværes.
Samtidig har jeg lært, at man skal passe på med at sætte grænser. Jeg har aldrig før dyrket det musikalske, men det er nu blevet en kilde til stor berigelse.
..og selvfølgelig vil vi fortsætte med at spille sammen. Vi kan slet ikke lade være!
 
Allan Pagh direktør i PaghConsult, (bas/guitar)
 

Musik er et oplagt område at demonstrere samarbejdets betydning. Hvis vi ikke giver plads til hinanden og bruger de forskellige instrumenteres særkende kommer det ikke til at lyde godt. Jeg kan da godt føre mig frem og skrue op for bassen, men helheden bliver ikke værd at høre på.

 

Mange ledere ville få mere ud af deres medarbejdere ved at give dem plads til at udfolde deres talenter. Tro på dem, lade dem vise hvad vi kan. I bandet har de fleste af os meget begrænsede færdigheder på vores instrument, men Skipper viser os tillid og giver ansvar og derfor vokser vi. Vi har også gensidig tillid til, at vi hver især gør vores bedste og derfor støtter og hjælper man gerne en kollega, der kommer ud af takt eller har glemt sin del.

 

For mig er det en stor fryd samtidigt at spille musik, blive bedre til det og blive trænet i samarbejdets svære kunst.
 
Jens Kaysen centerchef Arbejdsmarkedscenter Syd Århus Kommune (guitar)  
 
Jeg har altid godt kunne lide at være sammen med andre om at producere noget, at nå resultater sammen, at dele processen og derigennen lære af hinanden. At samles om at spille musik indeholder alle disse elementer og der er rig mulighed for at udfolde sig kreativt både individuelt og som gruppe.

Det er trygt og godt at have Skipper som underviser og jeg lærer nyt hver gang vi er sammen, både om den musik vi spiller men også på min guitar. Vi prøver vores grænser af og har arbejdet hårdt på forberedelsen til vores første koncert. Jeg glæder mig til at fyre guitaren af og til samværet i bandet både før, under og efter..
 
Arne Vesterdal direktør i INCUBA Scince Park (altsax)
 
At mødes med 6 andre fra sit professionelle arbejdsliv på en neutral bane med et instrument i hånden er et velgørende afbræk i de fastlåste roller, tankegange og hierarkier, som ellers præger den professionelle hverdag. Man bruger helt andre sider af sig selv og man opleve hvor meget teamet betyder i forhold til solopræstationen.
 
Peter Kjær direktør i Schouw & Co (klaver)
 

Musikken er det ultimative samarbejde. Du ser, at der er plads til at improviserer, men du må lytte til andre og holde takten.

Godt samvær med andre, der bærer over med ens manglende talent – og Skipper, der gør det utænkelige muligt.

En inspirerende oplevelse, når man som jeg møder op uden forudsætninger, og en ny erkendelse af samarbejdets muligheder.

Hovedet bliver renset og grænser flyttet!
 
Heidi Klixbüll direktør i kongreskompagniet (trommer)
  
Musikken giver glæde og er livsbekræftende og det er uanset om man er leder eller medarbejder. Personligt er det nysgerrighed og lysten til at lege, der driver mit værk – og ikke mindst kærligheden til musikken. Samtidig er jeg sikker på, at det sender nogle signaler til omverdenen og ikke mindst mine ansatte om, at det er fint at bryde grænser og ”spille” forskellige roller (herunder trommer). Jeg har aldrig tidligere siddet bag et sæt trommer, men har ikke set det som en større udfordring end de opgaver jeg til dagligt præsenteres for. Min tilgang er den samme - nemlig at man altid skal gøre sit bedste og at det er svært at forpligte sig ud over sine evner. Så uanset resultatet af anstrengelserne, så er processen udbytterig og ikke mindst sjov!
 
 
Jens Bærentsen adm. direktør Alka (trommer)
 
"Det har styrket engagement og sammenhold mere end nogen anden teambuilding-aktivitet, man kan forestille sig.
Det er en praktisk øvelse i mod og forandringsparathed.

Det med at "kunne" kan man altid komme efter"!

 

 

Skipper Flytkjær | Højbyvej 11, 8462 Harlev J  | Tlf.: 26 18 86 94 | skfl@c.dk