Som indehaver, underviser og coach i Rock for Direktører udnytter jeg her de erfaringer og den musikalske ballast, jeg har opnået gennem et bredt karriereforløb på den musikalske og formidlingsmæssige scene. Rock for Direktører blev etableret i 2008 efter længere tids overvejelser og planlægning, og udsprang fra et ønske om at føje endnu en udfordring og en dimension til mit virke som professionel musiker og underviser.

Udover engagementet i Rock for Direktører, er jeg docent på Det Jyske Musikkonservatorium.

Jeg spiller på de fleste instrumenter, har komponeret musik, og har løbende tourneret med forskellige bands og indspillet plader/CD.

Min undervisningserfaring kommer fra undervisning i sammenspil over de sidste 30 år, hvoraf de sidste 12 år er på Det Jyske Musikkonservatorium.

Jeg har tourneret med Womack & Womack, og desuden været studiemusiker på Kashmirs "Travelouge" .

I en årrække har jeg været ansat på DR som producer og musikkonsulent, hvor jeg bl.a. var med til at lave det første børne MGP. Derudover har jeg leveret underlægningsmusik til DR, TV-2 og en række private virksomheder. Som mit seneste projekt, har min kone og jeg har lige udgivet CD’en: "Wait a minute", se mere på: 

 

Skipper Flytkjær | Højbyvej 11, 8462 Harlev J  | Tlf.: 26 18 86 94 | skfl@c.dk